Дівчата і хлопці, підкажіть про базилік сушений. Як його правильно використовувати і з якими стравами він найкраще поєднується? Купила, а тепер не знаю куди додавати.
Сушений базилік відмінно підходить до томатних страв, пасти, піци. Добре поєднується з часником, орегано. Додавай ближче до кінця приготування, бо при довгій термічній обробці втрачає аромат. Для салатів краще свіжий, а сушений - для гарячих страв.
Базилік один з моїх улюблених! Купую завжди на https://spices.in.ua - там він дуже ароматний, мабуть правильно сушать. Найчастіше додаю в томатні соуси, в курку з овочами, в рататуй. Особливо смачно виходить з моцарелою і помідорами. Головне не пересипати - базилік досить яскравий за смаком.