Секрети бефбургіньйону >>
ФОРУМ

ФОРУМ



ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 17.09.2025 - 10:27:48
Сторінки:  1  

Секрети бефбургіньйону

ПовідомленняАвтор

Хлопці, хто готував бефбургіньйон? Ніяк не можу зрозуміти, як правильно маринувати м'ясо для цієї страви.

---------------------
Феодосия для Вас!!!

katt22

користувач




Статистика:
Повідомлень: 8
Реєстрація: 19.03.2010
11.08.25 - 15:22:02
Повідомлення # 1
RE: Секрети бефбургіньйону

А я роблю так: беру яловичину, ріжу кубиками і маринію в червоному вині годин 6-8. Додаю лавровий лист, чебрець та морквину колечками. М'ясо стає ніжним і пропитується смаками.

---------------------

NeHohol

користувач




Статистика:
Повідомлень: 5
Реєстрація: 06.02.2010
11.08.25 - 15:54:26
Повідомлення # 2
RE: Секрети бефбургіньйону


Цитата:
А я роблю так: беру яловичину, ріжу кубиками і маринію в червоному вині годин 6-8. Додаю лавровий лист, чебрець та морквину колечками. М'ясо стає ніжним і пропитується смаками.
Я теж готую бефбургіньйон, але трохи по-іншому. Замість звичайного маринування просто тушкую м'ясо у вині одразу з овочами. Часом додаю трохи коньяку для глибшого смаку. До речі, ось тут https://smachno.blog знайшов чудовий рецепт з детальними поясненнями всіх нюансів приготування.

---------------------
XRumer 5.0 Palladium: best promotion software

MagicOPromotion

користувач




Статистика:
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.04.2009
11.08.25 - 16:40:34
Повідомлення # 3
RE: Секрети бефбургіньйону
Каталог SmileShine : Попередня темаНаступна тема: Термін служби матраців
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

           
   
Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися


Учасники