А я роблю так: беру яловичину, ріжу кубиками і маринію в червоному вині годин 6-8. Додаю лавровий лист, чебрець та морквину колечками. М'ясо стає ніжним і пропитується смаками.
А я роблю так: беру яловичину, ріжу кубиками і маринію в червоному вині годин 6-8. Додаю лавровий лист, чебрець та морквину колечками. М'ясо стає ніжним і пропитується смаками.
Я теж готую бефбургіньйон, але трохи по-іншому. Замість звичайного маринування просто тушкую м'ясо у вині одразу з овочами. Часом додаю трохи коньяку для глибшого смаку. До речі, ось тут https://smachno.blog знайшов чудовий рецепт з детальними поясненнями всіх нюансів приготування.
--------------------- XRumer 5.0 Palladium: best promotion software